:: The Days Of Evils ::

.Death.Cult.Armageddon.

By: Dark Emperor Bug Vengeance The Sleepless Malice

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Heppi Besday Aie Shin Chan!!.........semua orang kata aku gemuk

 
dapat hadiah gitar mainan kehkeh
jari ayip mengacau
View all 9 photos...
mlm 25 haribulan aku gi pizza hut bukit bintang,celebrate besday aie shin chan
best makan pizza free hehe.....time kasih pada aie n rina
gamba tak banyak...sebab aku lebih banyak makan dari ambik gambo kehkeh
semua geng2 kata aku gemuk skang,yien ngan ika pun kate aku gemuk masa openhouse haritu ..mmg gemuk pun,makan tido jek start dari bulan pose haritu

btw,aku skang takde shot gamba2 terbaru..sbb aku busy layan ps2
tengah ketagih main NFSU 2...
so pasni aku post gamba2 lama je
tunggu abis layan NFSU 2 baru aku snap gamba baru
hehe


Thursday, 25-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Typical Entry

 
 
 


Quote:
your typical klcc pics


Wednesday, 20-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Fauna : Buttafleeyz

Quote:
Guys,this is my fren....Kiki the butterfly.Say HI to Kiki






Sunday, 17-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Flora : Hibiscus

Quote:
bercinta betul nak upload gamba2 gue....malas nak post-process hehe.ni baru ade satu gamba yg gue rajin nak post-process n accidently 'ter-upload' kehkeh




Saturday, 16-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan The Holy Month

Bulan turunnya wahyu pertama kepada junjungan besar Nabi Muhammad (saw).Bulan untuk kita kembali kepada fitrah.....adakah anda ingin kembali kepada fitrah anda sebagai umat Muhammad ?
web-banner saya




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net